מכרז פילה חזיר ממולא
מכרז פילה חזיר ממולא יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 47 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 614 קלוריות. מתכון זה משמש 2. גשו לסופר וקנו רצועת בייקון, פירורי לחם, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. הציון הזה די טוב. נסו פילה חזיר רך וטעים, מכרז בלסמי במרינדה פילה חזיר, ו פילה חזיר ממולא 2 ל -1 (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך חריץ לאורכו כשלושה רבעים מהדרך דרך פילה; פתוח פילה כך שהוא שוכב שטוח. משטחים עד 1/4 אינץ'. עובי; להפריש.
במחבת קטנה הקפיצו בצל בחמאה עד שהם רכים.
מוסיפים פירורי לחם; מטגנים עד שהפירורים מזהיבים.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה, המרווה, הרוזמרין, המלח, הפלפל ומספיק הביצה כדי להרטיב את החומרים.
מורחים מלית בצד אחד ארוך של פילה עד 1/4 אינץ'. של קצוות. סוגרים בשר ומניחים בייקון מעל; קושרים בחוט מטבח.
מניחים על מתלה בתבנית צלייה רדודה.
אופים, חשופים, ב 350 ל 50-60 דקות או עד מדחום בשר קורא 160 ל.
הניחו לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
מלבק, פינו נואר וסנגיובזה הם הבחירות המובילות שלי לפילת חזיר. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות את פינקה דה לוס פדרילוס מלבק. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -13 דולר לבקבוק.
![פינקה דה לוס פדרילוס מלבק]()
פינקה דה לוס פדרילוס מלבק
יין פרופיל צעיר, יש לו סגנון טרי עם ניחוחות פרחוניים סגולים וטעמים של שזיפים, דובדבנים, פירות יער יבשים, טעם לוואי של פלפל לבן. אידיאלי לצרוך עכשיו לחיוניותו החזקה והבלתי ניתנת לביצוע.