מכרז פילה חזיר ממולא יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 47 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 614 קלוריות. מתכון זה משמש 2. גשו לסופר וקנו רצועת בייקון, פירורי לחם, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. הציון הזה די טוב. נסו פילה חזיר רך וטעים, מכרז בלסמי במרינדה פילה חזיר, ו פילה חזיר ממולא 2 ל -1 (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך חריץ לאורכו כשלושה רבעים מהדרך דרך פילה; פתוח פילה כך שהוא שוכב שטוח. משטחים עד 1/4 אינץ'. עובי; להפריש.
2
במחבת קטנה הקפיצו בצל בחמאה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים פירורי לחם; מטגנים עד שהפירורים מזהיבים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
4
מסירים מהאש. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה, המרווה, הרוזמרין, המלח, הפלפל ומספיק הביצה כדי להרטיב את החומרים.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מורחים מלית בצד אחד ארוך של פילה עד 1/4 אינץ'. של קצוות. סוגרים בשר ומניחים בייקון מעל; קושרים בחוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
6
מניחים על מתלה בתבנית צלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
7
אופים, חשופים, ב 350 ל 50-60 דקות או עד מדחום בשר קורא 160 ל.
מלבק, פינו נואר וסנגיובזה הם הבחירות המובילות שלי לפילת חזיר. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות את פינקה דה לוס פדרילוס מלבק. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -13 דולר לבקבוק.
פינקה דה לוס פדרילוס מלבק
יין פרופיל צעיר, יש לו סגנון טרי עם ניחוחות פרחוניים סגולים וטעמים של שזיפים, דובדבנים, פירות יער יבשים, טעם לוואי של פלפל לבן. אידיאלי לצרוך עכשיו לחיוניותו החזקה והבלתי ניתנת לביצוע.