קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות5
מגזין

מכשפות מפחידות

מכשפות מפחידות
מכשפות מפחידות יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. מתאים ל-48 מנות. 39 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. גשו לסופר וקנו שוקולדים מיוחדים של "נשיקות הרשי", עוגיות שוקולד, סוכריות כתומות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כובעי מכשפות, מטאטאי מכשפות, ו תבשיל מכשפות.

הוראות

1
כדי לקשט
2
יש כדורי העוגה הסגלגל מקורר במקרר.
3
להפריד את אוריאו, גירוד את מרכז השמנת עם סכין שולחן, כך שיש לך 48 חתיכות כובע; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
ממיסים את ציפוי הממתקים הירוק הכהה בקערת פלסטיק בטוחה במיקרוגל, בעקבות ההוראות על החבילה. הציפוי צריך להיות על 3 אינץ ' עמוק לטבילה קלה יותר. (אני בדרך כלל עובד עם כ 16 אונקיות של ציפוי בכל פעם.)
מרכיבים שתצטרך
2 כפות מרגרינה או חמאה2 כפות מרגרינה או חמאה
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
כאשר אתה מוכן לטבול, להסיר כמה בצורת כדורי עוגה בכל פעם מהמקרר, שמירה על שאר מקורר.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
6
אחד בכל פעם, לטבול על 1/2 אינץ ' של קצה מקל סוכריה על מקל בציפוי הממתק נמס, ולהכניס את המקל ישר לתוך החלק התחתון של כדור עוגה בצורת אליפסה, דוחף אותו לא יותר ממחצית הדרך. טובלים את העוגה פופ לתוך ציפוי נמס, הקש על כל ציפוי עודף. החזק את פופ על הקערה ביד אחת, והקש על פרק כף היד בעדינות עם היד השנייה. אם אתה משתמש ביד מחזיק את פופ העוגה לנער את ציפוי עודף, כוח התנועה יהיה חזק מדי יכול לגרום כדור העוגה כדי לשחרר או לעוף את מקל סוכריה על מקל. הקשה על פרק כף היד מחזיק פופ העוגה סופג חלק ההשפעה. הציפוי העודף ייפול, אבל תצטרך לסובב את מקל הסוכרייה על מקל כך הציפוי לא לבנות על צד אחד, מה שהופך אותו כבד מדי בצד זה. אם יותר מדי ציפוי מתחיל להצטבר בבסיס המקל, פשוט להשתמש באצבע שלך כדי לנגב אותו, מסתובב מקל הסוכרייה על מקל באותו הזמן. זה יכול לקרות אם הציפוי דק מדי או חם מדי. זה לא קשה כמו שזה נשמע; זה פשוט לוקח קצת תרגול.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות מרגרינה או חמאה2 כפות מרגרינה או חמאה
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריהמקלות סוכריה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
לפני ערכות ציפוי, לצרף טיק טק בעמדה עבור האף ואת עוגיית אוריאו חצי על גבי הכובע. צרף שני 1 1/2 אינץ ' חלקי גלגל שוש משני צדי הראש של המכשפה לשיער. להחזיק אותם במקום עד ערכות ציפוי ממתקים כמו דבק, ומניחים בבלוק קלקר להתייבש. אתה יכול להוסיף ציפוי נוסף על הצדדים לצרף את החלקים אם הציפוי מגדיר מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות מרגרינה או חמאה2 כפות מרגרינה או חמאה
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8
כאשר פופס יבש, להשתמש קיסם כדי לנקד כמות קטנה של ציפוי ממתקים מומס בעמדה עבור העיניים, לצרף 2 jimmies כתום על כל פופ עוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות מרגרינה או חמאה2 כפות מרגרינה או חמאה
ציפוי חום לקישוטציפוי חום לקישוט
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
9
כדי לסיים את הכובעים, לקרוע את הנייר מבצבץ מתוך כל נשיקה של הרשי, ולהשתמש קיסם כדי להחיל כמות קטנה של ציפוי על מרכז תחתית כובע אוריאו. לצרף את ממתקים שוקולד עטוף במקום ולתת יבש.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות שוקולדסוכריות שוקולד
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
10
צייר פיות עם עט דיו שחור אכיל, ולתת יבש לחלוטין בבלוק הקלקר.
11
טיפ
12
הכובעים עדינים ועשויים לא לעשות טוב אם אתה תהיה הובלה או עוטף אותם. הם יהיו מוגשים טובים יותר בהתכנסות ליל כל הקדושים הביתה.
13
מ פופס עוגה: טיפים, טריק, ומתכונים עבור יותר מ 40 פינוקים מיני שאין לעמוד בפניו על ידי
14
Bakerella, © 2010 Chronicle Books