מטבל ירקות ליל כל הקדושים הוא מזנון שמגיש 24. תמורת 60 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 4 גרם חלבון ו-17 גרם שומן. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח סלרי, אבקת שום, גבינת פרמזן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 12%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מטבל ליל כל הקדושים 7 שכבות, מטבל מוח ליל כל הקדושים ומטבל מומיה של ליל כל הקדושים.
הוראות
1
מערבבים בקערה מיונז ורוטב לסלט בעזרת מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
פריכיות שיפון מתובלות מרוסקות גס
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים גבינת פרמזן, אבקת שום ומלח סלרי. מכסים ומצננים לפחות שעה.
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Extra Dry. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.