מלאי בקר בסיסי
מלאי בשר בסיסי עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 43 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גזר לבן, עצמות מרק בשר בקר, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-10 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. , שהוא מוצק. נסו מלאי בסיסי, מניית עוף בסיסית, ו מניית עוף בסיסית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
לקצץ שורש סוף את הבצל. חותכים או רבע הבצל, לקלף וכל. לשפשף גזר וקוצצים לחתיכות 1 אינץ'. במחבת צלייה רדודה גדולה, מניחים עצמות מרק, בצל וגזר.
אופים, חשוף, כ -30 דקות או עד העצמות משחימים היטב, מפנה מדי פעם.
מניחים את העצמות השחומות, בצל, וגזר בסיר מרק גדול או תנור הולנדי.
יוצקים 1/2 כוס מים למחבת הצלייה ולשטוף.
יוצקים את הנוזל הזה לתוך סיר מרק.
קרצף את תפוחי האדמה וקצוץ אותו לחתיכות, לקלף וכל. חותכים את גבעולי הסלרי לשלישים.
מוסיפים סלרי, עגבניות, גזר לבן, תפוחי אדמה, פלפל, פטרוזיליה( כולל גבעולים), עלה דפנה, מלח, טימין ושום לסיר.
מביאים תערובת לרתיחה. להפחית חום. כיסוי ומבשלים במשך 5 שעות. מלאי זן. השליכו בשר, ירקות ותבלינים.
כדי להבהיר את המניה עבור מרק ברור: על מנת להסיר כתמים מוצקים כי הם קטנים מדי להיות מתוח עם גזה, לשלב 1/4 כוס מים קרים, 1 ביצה לבן, ו 1 קליפת ביצה כתושה.
הוסף למניה מתוחה. מביאים לרתיחה.
הסר מהחום, ולתת לעמוד 5 דקות. מסננים שוב דרך מסננת מצופה עם cheesecloth.