תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מלון ופרושוטו סלט פריך. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 567 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לכם פיסטוקים, גבינת פטה, נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפיסטוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ענן אוכמניות עם פיסטוקים כקינוח. נסו מרק מלון עם פרושוטו פריך, סלט מלון ופרושוטו, ו סלט מלון עם פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מסדרים חצי prosciutto על צלחת מיקרוגל מרופדת נייר מגבת; מכסים במגבת נייר. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות או עד פריך. חזור על ההליך עם שנותר prosciutto. לשבור פרושוטו לחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
להקציף יחד מנטה ו 5 החומרים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
לזרוק ירקות ומלון קצוץ עם ויניגרט, העליון עם פרושוטו מבושל, גבינת פטה מתפוררת, ופיסטוקים קצוצים.