קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

מלח ים קרמל מערבולת מרשמלו

מלח ים קרמל מערבולת מרשמלו
מלח ים קרמל מערבולת מרשמלו נטול גלוטן, מתאבנים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 119 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2094 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לך ציפוי קלאסי, סוכר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות נסו תוצרת בית מלח ים קרמל מערבולת מרשמלו, מרשמלו קרמל מלוח מערבולת, ו מתוק מערבולת מרשמלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
לציפוי הקלאסי: לנפות את החומרים יחד בקערה גדולה או לשלב אותם במעבד מזון. אני נוטה לעשות כמה כוסות בשווי בכל פעם ולאחסן אותו במיכל אטום; זה שומר לנצח.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
עבור מרשמלו וניל קלאסי: קל מעיל 8 על 8 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
לטאטא יחד את הג ' לטין ומים קרים בקערה קטנה ולתת להתרכך במשך 5 דקות. 
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מערבבים יחד את הסוכר, 1/4 כוס סירופ תירס, מים, ומלח בסיר בינוני על חום גבוה. מרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד הטמפרטורה מגיעה 240 ° F. בינתיים, לשפוך הנותרים 1/4 כוס סירופ תירס לתוך קערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk. ג ' לטין מיקרוגל על גבוה עד נמס לחלוטין, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
יוצקים אותו לתוך קערת המיקסר. הגדר את מהירות המיקסר נמוך ולשמור אותו פועל. 
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
כאשר הסירופ מגיע 116°, לאט לשפוך אותו לתוך קערת המיקסר. הגדל את המהירות לבינונית והכה במשך 5 דקות. הגדל לגובה בינוני והכה למשך 5 דקות נוספות. הכה על ההגדרה הגבוהה ביותר עבור 1 עד 2 דקות יותר והכה בוניל; המרשמלו המוגמר יהיה לבן אטום, רך, ושילש נפח.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מלח ים קרמל מערבולת מרשמלו: מערבבים יחד את הסוכר, המים, וסירופ תירס בסיר קטן על חום גבוה. מערבבים עד שהסוכר מומס והסירופ מגיע לבועה. מנקודה זו ואילך, לא לעורר את הסירופ; רק מדי פעם לסובב את המחבת בעדינות. כאשר הקרמל מגיע צבע ענבר בהיר, להסיר את המחבת מן החום במהירות לטאטא את הקרם. הקרמל יהיה בועה באלימות, כדי להיות זהיר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
להקציף במלח.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
מעבירים את הקרמל לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מקציפים את אצווה של הבלילה וניל קלאסי. עבודה במהירות, לגרוף על רבע הבלילה המוגמרת לתוך הקערה עם הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
לטאטא את התערובת יחד עד מעורבב היטב. לגרד את המרשמלו קרמל בחזרה לתוך הקערה עם הבלילה וניל, באמצעות מרית גדולה איור שמונה תנועה, לקפל לסובב את שני יחד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
יוצקים את המרשמלו לתוך המחבת מוכנה, באמצעות מרית אופסט כדי להחליק אותו לתוך הפינות לשטח את החלק העליון. לנפות ציפוי באופן שווה בנדיבות מעל.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
תן לו להגדיר במשך 8 שעות במקום קריר ויבש.
14
השתמש בסכין כדי לשחרר את המרשמלו מקצוות המחבת. הפוך את הלוח על משטח עבודה מצופה אבק ולאבק אותו עם ציפוי יותר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
חותכים אותו לחתיכות וטובלים את הקצוות הדביקים בציפוי יותר, מלטף את העודף. לאחר יום או יומיים של אחסון, אלה mallows ייתכן שיהיה צורך redusted עם ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון