מלח ים קרמל מערבולת מרשמלו
מלח ים קרמל מערבולת מרשמלו נטול גלוטן, מתאבנים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 119 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2094 אנשים התרשמו מתכון זה. אם יש לך ציפוי קלאסי, סוכר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות נסו תוצרת בית מלח ים קרמל מערבולת מרשמלו, מרשמלו קרמל מלוח מערבולת, ו מתוק מערבולת מרשמלו (מתכונים דומים).
הוראות
לציפוי הקלאסי: לנפות את החומרים יחד בקערה גדולה או לשלב אותם במעבד מזון. אני נוטה לעשות כמה כוסות בשווי בכל פעם ולאחסן אותו במיכל אטום; זה שומר לנצח.
עבור מרשמלו וניל קלאסי: קל מעיל 8 על 8 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול.
לטאטא יחד את הג ' לטין ומים קרים בקערה קטנה ולתת להתרכך במשך 5 דקות.
מערבבים יחד את הסוכר, 1/4 כוס סירופ תירס, מים, ומלח בסיר בינוני על חום גבוה. מרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד הטמפרטורה מגיעה 240 ° F. בינתיים, לשפוך הנותרים 1/4 כוס סירופ תירס לתוך קערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk. ג ' לטין מיקרוגל על גבוה עד נמס לחלוטין, על 30 שניות.
יוצקים אותו לתוך קערת המיקסר. הגדר את מהירות המיקסר נמוך ולשמור אותו פועל.
כאשר הסירופ מגיע 116°, לאט לשפוך אותו לתוך קערת המיקסר. הגדל את המהירות לבינונית והכה במשך 5 דקות. הגדל לגובה בינוני והכה למשך 5 דקות נוספות. הכה על ההגדרה הגבוהה ביותר עבור 1 עד 2 דקות יותר והכה בוניל; המרשמלו המוגמר יהיה לבן אטום, רך, ושילש נפח.
מלח ים קרמל מערבולת מרשמלו: מערבבים יחד את הסוכר, המים, וסירופ תירס בסיר קטן על חום גבוה. מערבבים עד שהסוכר מומס והסירופ מגיע לבועה. מנקודה זו ואילך, לא לעורר את הסירופ; רק מדי פעם לסובב את המחבת בעדינות. כאשר הקרמל מגיע צבע ענבר בהיר, להסיר את המחבת מן החום במהירות לטאטא את הקרם. הקרמל יהיה בועה באלימות, כדי להיות זהיר.
מעבירים את הקרמל לקערה בינונית.
מקציפים את אצווה של הבלילה וניל קלאסי. עבודה במהירות, לגרוף על רבע הבלילה המוגמרת לתוך הקערה עם הקרמל.
לטאטא את התערובת יחד עד מעורבב היטב. לגרד את המרשמלו קרמל בחזרה לתוך הקערה עם הבלילה וניל, באמצעות מרית גדולה איור שמונה תנועה, לקפל לסובב את שני יחד.
יוצקים את המרשמלו לתוך המחבת מוכנה, באמצעות מרית אופסט כדי להחליק אותו לתוך הפינות לשטח את החלק העליון. לנפות ציפוי באופן שווה בנדיבות מעל.
תן לו להגדיר במשך 8 שעות במקום קריר ויבש.
השתמש בסכין כדי לשחרר את המרשמלו מקצוות המחבת. הפוך את הלוח על משטח עבודה מצופה אבק ולאבק אותו עם ציפוי יותר.
חותכים אותו לחתיכות וטובלים את הקצוות הדביקים בציפוי יותר, מלטף את העודף. לאחר יום או יומיים של אחסון, אלה mallows ייתכן שיהיה צורך redusted עם ציפוי.