מלית המחבת או הציפור הגדולה של טום סאלר
את המתכון אפשר להכין את המחבת הגדולה או מלית הציפורים של טום סאלר בערך 1 שעה ו 45 דקות. אתה מקבל תוספת שמגישה 25. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 281 קלוריות. זה מושלם עבור חג ההודיה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-183 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם מלח סלרי, תיבול עופות, מלח תיבול וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 51%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מלית המחבת או הציפור הגדולה של טום סאלר, ביצים גדולות של מלית, ו סבתא נהדרת המפורסם של המילוי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים על אש בינונית גבוהה עד להשחמה אחידה.
מסננים, מתפוררים ומניחים בצד.
מניחים נקניק בתנור הולנדי גדול. מבשלים על אש בינונית גבוהה, תוך ערבוב להתפורר, עד חום שווה.
מוסיפים את הבייקון לנקניק יחד עם הבצל, הפלפלים הירוקים, הפלפלים האדומים, הפטריות, החמאה, הפלפל, מלח הסלרי, מלח התיבול, תיבול העופות, הבזיליקום, אבקת השום והמים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 10 עד 20 דקות, עד שהירקות רכים.
מכניסים את הלחם בהדרגה לתערובת, מערבבים היטב עד שכל החלקים מצופים.
מעבירים לתבנית אפייה גדולה או שתי מנות אפייה בינוניות.
אופים בתנור שחומם מראש 40 עד 60 דקות, או עד שהחלק העליון מתחיל להשחים.