קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות25
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מלית המחבת או הציפור הגדולה של טום סאלר

מלית המחבת או הציפור הגדולה של טום סאלר
את המתכון אפשר להכין את המחבת הגדולה או מלית הציפורים של טום סאלר בערך 1 שעה ו 45 דקות. אתה מקבל תוספת שמגישה 25. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 281 קלוריות. זה מושלם עבור חג ההודיה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-183 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם מלח סלרי, תיבול עופות, מלח תיבול וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 51%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מלית המחבת או הציפור הגדולה של טום סאלר, ביצים גדולות של מלית, ו סבתא נהדרת המפורסם של המילוי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים על אש בינונית גבוהה עד להשחמה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מסננים, מתפוררים ומניחים בצד.
4
מניחים נקניק בתנור הולנדי גדול. מבשלים על אש בינונית גבוהה, תוך ערבוב להתפורר, עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
5
מסננים.
6
מוסיפים את הבייקון לנקניק יחד עם הבצל, הפלפלים הירוקים, הפלפלים האדומים, הפטריות, החמאה, הפלפל, מלח הסלרי, מלח התיבול, תיבול העופות, הבזיליקום, אבקת השום והמים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 10 עד 20 דקות, עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
7
מכניסים את הלחם בהדרגה לתערובת, מערבבים היטב עד שכל החלקים מצופים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
8
מעבירים לתבנית אפייה גדולה או שתי מנות אפייה בינוניות.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
9
אופים בתנור שחומם מראש 40 עד 60 דקות, או עד שהחלק העליון מתחיל להשחים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק