מלית לחם תירס עם צ'וריסו וצ'ילי
מלית לחם תירס עם צ'וריסו וצ'ילי אורכת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל תוספת שמגישה 6. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 4 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 181 קלוריות. 21 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה יהיה להיט באירוע חג ההודיה שלך. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם עלי כוסברה, נקניקיית צ'וריסו, מלית לחם תירס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 31%. הציון הזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מלית לחם תירס מאסה עם צ'ילי, מלית לחם תירס צ'וריסו ומלית צ'וריסו ולחם תירס.
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
מחממים את החמאה בסיר של 4 ליטר על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל והסלרי ומבשלים עד שהירקות רכים-פריכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים לסיר את המרק, המלית, הנקניק, הצ'ילי והכוסברה ומערבבים קלות. שפכו את תערובת המלית לתוך תבשיל 2 ליטר משומן. מכסים את התבשיל.
אופים במשך 30 דקות או עד שתערובת המלית חמה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרומי בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. יין לבן ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מאכלים על ברביקיו. ה-Viva Diva Moscato Colada עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-11 דולר לבקבוק.
ויוה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק עם טעם טבעי של קוקוס ואננס. בצבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים של מוסקטו. מצוין כאפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.