מלית מרווה אגוזי לוז (ללא גלוטן אופציונלי)
מילוי מרווה אגוזי לוז (ללא גלוטן אופציונלי) עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 12 . אם יש לכם שיני שום, מלח ופלפל, שומר נורה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו Gingersnaps בריא & ללא גלוטן (תוספת חלבון אופציונלית!), מאפינס שיבולת שועל תפוזים (ללא גלוטן אופציונלי), ו מאפינס ארוחת שקדים Bananan (ללא גלוטן + טבעוני אופציונלי) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור שלך ל 250 מעלות.
חותכים את כיכר הלחם לקוביות מחוספסות, בכל מקום בין 1/2 אינץ ' ל 3 / 4 חתיכות.
מורחים את קוביות הלחם על סדין עוגיות וקונים אותם בתנור במשך 10-15 דקות, או עד שהם בצבע חום בהיר ומעט פריך מבחוץ.הניחו את הלחם בצד והפכו את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות.
מחממים את השמן במחבת sauté על חום בינוני ומבשלים את הבצל, שומר, ושום עד שהם מעט שקופים, על 5-7 דקות.
מוסיפים את המרווה ואת הפטריות ומבשלים הכל במשך 10 דקות, או עד הירקות הם ~50% מהנפח המקורי שלהם. מתבלים הכל במלח ופלפל תוך כדי תנועה וטעם, טעם, טעם.
שים את קוביות הלחם בקערה גדולה ומערבבים בתערובת הירקות המבושלת. ודא שאתה מערבב הכל היטב, אין כיסים ענקיים של לחם או ירקות להסתובב בכוחות עצמם.
יוצקים את המניה הצמחונית ושתי ביצים (unscrambled) על תערובת הלחם ומערבבים הכל עוד פעם אחת. אתה רוצה שזה יהיה לח אבל לא רגשני, הביצה צריכה מעיל הכל (זה יעזור את המילוי להגדיר את המנה).
מורחים את המילוי לתוך צלחת 9 x 13 ומפזרים את אגוזי לוז על כל התבשיל.
אופים את המילוי במשך 15-20 דקות, או עד הלחם קלוי יפה על גבי לח באמצע. האגוזים על גבי יהיה טוסט כמו אופה המילוי ולשחרר שלהם ביותר ארומה הודיה - y לתוך הבית שלך.תביא כף, תרנגול הודו וסינר. זה חג ההודיה.