ממרח אבוקדו ראנץ
גואקמולי החווה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 49 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם אבוקדו, מלח ים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ממרח אבוקדו ראנץ, עורות תפוחי אדמה ממרח אבוקדו טבעוני עם רוטב ראנץ, ו ממרח אבוקדו, איך לעשות ממרח אבוקדו / ממרח אבוקדו מקסיקני.
הוראות
אפונה קפואה מעט מפשירה בטמפרטורת החדר.
מניחים אפונה בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה. תניח בצד.
אבוקדו מחית עם מזלג או מחית תפוחי אדמה בקערה בינונית.
מוסיפים את מיץ הלימון, עגבניות, בצל, חלפיאו, שום וכוסברה. מתבלים במלח ים ופלפל שחור.
מוסיפים אפונה מוכנה ומערבבים היטב.
מכסים בחוזקה ומקררים במשך כמה שעות.
מגישים עם מגוון של ירקות טריים כגון רצועות פלפל, jicama, סקווש קיץ, ועגבניות שרי.
וריאציה: אתה יכול גם להשתמש בפרחי ברוקולי מאודים, עצות אספרגוס, או edamame במקום האפונה.