ממרח אפונה מתוק ג'ינג'ר-מיסו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל ג'ינג'ר-מיסו אפונה מתוקה להפיץ. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 20 . מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 48 קלוריות. לך לחנות ותביא את מיסו, שמן קנולה, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו ממרח אפונה מתוק ג'ינג'ר-מיסו, ג'ינג'ר-מיסו Edamame להפיץ, ו מרק בטטה עם מיסו וג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מחממים את השמן.
מוסיפים את הבצל הירוק, ג ' ינג ' ר jalapeo ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את האפונה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 3 דקות.
להעביר את תערובת האפונה למעבד מזון ולתת מגניב מעט.
מוסיפים את מיסו ו 1/4 כוס מים מחית עד חלקה. כף התפשטות לקערה.