ממרח זיתים-רגל טלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגל ממולא טפנד ממולא כבש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 186 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עלי רוזמרין, שיני שום, רגל כבש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: רגל טלה בגריל נטולת עצמות ממולאת בטפנד זיתים, צלעות כבש עם טפנד פיסטוק, ו מדף צרוב של כבש עם טפנד פיסטוק.
הוראות
מחממים התנור ל 177°. שמן מחבת צלייה רק גדול מספיק כדי להחזיק את הטלה.
דחוף את הכבש לפרוס את הכבש ולהפיץ את הצד עצמות החוצה עם טפנד.
מרדדים את הכבש בחוזקה. לקשור אותו במרווחים של 2 אינץ ' עם חוט מטבח. עם סכין קטנה, חדה, לחתוך חריצים 2 או 3 סנטימטרים זה מזה בחלק העליון של הצלי. לדחוף את פרוסות השום לתוך החריצים.
מפזרים את הצלי בכל רחבי עם רוזמרין, מלח ופלפל.
צולים את הטלה במשך כשעה ו -15 דקות. כדי לבדוק doneness, הכנס מדחום מיד לקרוא בחלק העבה ביותר של הבשר. עבור בינוני נדיר, הטמפרטורה צריכה להיות 140 עד 66°. לכסות באופן רופף עם נייר ולתת את שאר הבשר לפחות 30 דקות לפני חיתוך.