ממרח פלפל אדום קלוי
ממרח פלפל אדום קלוי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון התבלינים שלך. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 106 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כפיות בזיליקום, גבינת פרמזן, בצל סגול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ממרח עגבניות פלפל, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פלפלים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אלומיניום.
מטגנים 5 סנטימטרים מחום (עם דלת תנור חשמלית פתוחה חלקית) 5 עד 10 דקות בכל צד או עד פלפלים נראים שלפוחיות.
מניחים פלפלים בשקית ניילון zip-top חובה כבדה; לאטום ולתת לעמוד 10 דקות כדי לשחרר עורות. לקלף פלפלים; להסיר ולהשליך זרעים.
פטריות פרוסות, בצל סגול קצוץ, ושום ב 1 1/2 כפיות שמן חם במחבת גדולה 10 דקות או עד הנוזל התאדה.
הסר תערובת מחום, והנח בצד.
לעבד פלפלים במעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
מוסיפים תערובת פטריות, הנותרים 1/2 כפות שמן, גבינת פרמזן, ואת 8 המרכיבים הבאים; דופק עד הקרקע.
מגישים עם מקלות לחם, קרקרים, או מגוון ירקות טריים.