ממרח קרוסטיני יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. תבלין זה יש 303 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו באגט לחם, בצל ירוק, גבינת שמנת מפילדלפיה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. מתכונים דומים: קרוסטיני עם ממרח תאנה וברי מבעבע, קרוסטיני עם ממרח פטה-צ'ילה, ו קרוסטיני בקר עם ממרח חזרת.
הוראות
1
מקציפים גבינת שמנת ושמנת חמוצה בקערה בינונית עם מקציף עד מעורבב. מערבבים ארטישוק ובצל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
ארטישוק
שמנת חמוצה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מקררים 2 שעות או עד שמצוננים.
3
מורחים פרוסות טוסט עם תערובת גבינת שמנת; למעלה עם עגבניות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.