ממרח ריקוטה, זית וצנוברים
ממרח ריקוטה, זית וצנוברים דורש סביב 5 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 278 קלוריות. אם יש לכם כמטבל, גבינת ריקוטה חלב, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-138 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות ידידותי התקציב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו ופרימל דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 72%, וזה די טוב. נסו ממרח ריקוטה, זית וצנוברים, טרטין ריקוטה, אוכמניות וצנוברים, ו ספגטי עם סלסת זית וצנוברים עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
במעבד מזון שלבו את גבינת הריקוטה, הזיתים, הצנוברים, שמן הזית, 1 כפית מלח ו -1 / 4 כפית פלפל. דופק עד חלקה.
מוסיפים את הפטרוזיליה ודופקים עד לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל.
הערה של קוק: כדי לצלות את הצנוברים, מסדרים בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש ל -350 מעלות צלזיוס למשך 6 עד 7 דקות עד לקלוי קל. מגניב לחלוטין לפני השימוש.