ממתק נוגט קרמל בוטנים פריך יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. מתאים ל-27 ומחירו 83 סנט למנה מנות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם קרם מרשמלו, סוכר מגורען, שמנת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו קרמל נוגט ממתקים, סוכריות חמאת בוטנים פריכות, ו עוגת בוטנים-קרמל-ממתק (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: מרית חסינת חום, מדחום ממתקים
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2
מרססים תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' בתרסיס נון סטיק ומרפדים בנייר אפייה ומשאירים 2 סנטימטרים של מעבר מכל צד.
שלב את חמאת הבוטנים, וניל וקרם המרשמלו בקערת ערבוב גדולה ושמור.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
(כגון Crunch Bar)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
2
שלב את הסוכר, השמנת והחמאה בסיר קטן עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה. מערבבים בעזרת מרית חסינת חום עד להמסת הסוכר. התאימו את הסיר עם מדחום ממתקים והמשיכו במעקב עד שהתערובת מתחילה להפוך לצבע ענבר בהיר והטמפרטורה מגיעה ל -250 מעלות פרנהייט, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
גביע סוכר גלידה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
3
ברגע שהנוגט שלך פוגע ב -250 מעלות פרנהייט, הסר מהאש והוסף לתערובת המרשמלו.
מרכיבים שתצטרך
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
נוגט
4
מערבבים יחד לשילוב מלא, אך אל תעבדו יתר על המידה. התערובת צריכה להיות קלה ורכה. מכבים את הנוגט לתבנית המוכנה ומורחים בצורה אחידה בעזרת מרית גומי המצופה בתרסיס נון סטיק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מכניסים למקרר להתקררות ומתחילים בשכבה הבאה שלכם, הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1
מוסיפים את הסוכר, השמנת וסירופ התירס לסיר בעל תחתית כבדה על אש בינונית. מערבבים בזהירות לשילוב עם מרית חסינת חום עד להמסת הסוכר ומביאים את התערובת לרתיחה. הפסיקו לערבב ולהרתיח עד שהתערובת מתחילה להפוך לצבע ענבר ומגיעה ל -250 מעלות פרנהייט, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את החמאה, בזהירות, מכיוון שהיא תקצף. (
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
הוספת החמאה בסוף תפסיק את הבישול ותשמור על הקרמל שלך רך ולעיס.) המשיכו לערבב עד שהכל מומס, ואז ערבבו פנימה את הבוטנים. מפתה ככל שיהיה, לעולם אל תדביק את האצבע בקרמל חם לפי הטעם, סוכר נשרף וכואב!
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
4
יוצקים את הקרמל על הנוגט ומורחים בצורה אחידה בעזרת המרית.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
מכניסים למקרר עד שהקרמל קריר לחלוטין, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
6
מעבירים את הממתק לקרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
7
חותכים לאורך לשליש ואז לרוחב בתשעה מלבנים בגודל 1 אינץ', בעזרת סכין חדה שרוססה בתרסיס ללא מקל. אתה יכול לסמן את נוגט הקרמל בעזרת הסכין שלך כמדריך לפני שאתה חותך את הסורגים שלך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
נוגט
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
לשוקולד: ממיסים את השוקולד בקערה חסינת חום המונחת על תבנית מים רותחים. מערבבים מדי פעם עד שהשוקולד נמס וחלק, 8 עד10 דקות. טובלים כל חתיכת ממתקים ומכסים לחלוטין בשוקולד מכל הצדדים, בעזרת שני מזלגות, ומאפשרים לעודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הניחו על מתלה קירור תיל כדי שהעודף יטפטף בזמן שאתם טובלים את כל הסורגים. לאחר טבילת הסורגים, העבירו לתבנית מרופדת קלף והניחו לשוקולד להתייצב במקרר לפחות 20 דקות.