אם יש לכם חמאה, חלב מתאדה, קרם מרשמלו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 19%. מתכונים דומים: ממתק פאדג'תירס, ממתק פאדג'תירס, ו ממתק פאדג'תירס.
הוראות
1
קו 8 אינץ ' מחבת מרובע עם רדיד; נייר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים קרם מרשמלו, סוכר, חלב התאדה וחמאה במחבת גדולה וכבדה. מביאים תערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מגיעה 113° על מדחום ממתקים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
6 אונקיות קוקוס מגורר
גרוטאות טריות
ממתק חמוץ Brite Octopus
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מהחום ומערבבים תירס ממתקים, שבבי שוקולד ובוטנים, ערבוב עד שוקולד נמס. מיד להעביר מחבת מרופדת בנייר כסף חלקה העליון עד אפילו. צמרמורת עד סט, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
סוכריות תירס
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
בקערות נפרדות על מחבתות של מים רותחים, להמיס semisweet ושוקולד לבן, אם תרצה בכך. באמצעות מזלגות, טפטוף שני השוקולדים על פאדג'.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק