מנגו ברביקיו אידיוט ירכי עוף נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 22 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 207 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח המרכז אמריקאי. גשו לסופר וקנו אבקת חמישה תבלינים, תיבול אידיוט הקאריביים, שן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשומשום אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחם בננה שומשום כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה די טוב. נסו אידיוט ירכי עוף עם מנגו סלסה, אידיוט שפשף ירכי עוף ברוטב חם מנגו-הבנרו תוצרת בית, ו עוף אידיוט צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים; מוסיפים את העוף. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
לרוטב ברביקיו, בקערה קטנה, שלבו את הצ 'אטני, מיץ הליים, הדבש, החרדל, אבקת חמשת התבלינים והג' ינג ' ר; מניחים בצד. בקערה קטנה נוספת שלבו את הכוסברה, השומשום וקליפת התפוז; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
גרידה כתומה
1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מסננים וזורקים את המרינדה. לצלות עוף 4-6 ב. מהחום במשך 7 דקות. סובבו וצלו במשך 6 דקות. מקציפים עם מחצית מרוטב הברביקיו. לצלות 3-5 דקות יותר או עד מיצי עוף לרוץ ברור.
הקריביים עובדים ממש טוב עם גוורצטרמינר, פינו גרי וריזלינג. אתה רוצה לבחור יינות עם קצת מתיקות כאשר מתמודדים עם מנות קריביות מתובל. מגישים את היינות האלה צוננים כך שהם מרעננים עוד יותר. שמורת לוסיין אלברכט גוורצטרמינר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לוסיין אלברכט רזרב גוורצטרמינר
שמורת גוורצטרמינר עשויה מענבים נבחרים (ראשוניים). מתפוצץ עם ניחוח של דבש, ורדים אדומים ופירות טרופיים, עדיין יבשועשיר על החיך, יין זה מקסים לשתות אחר צהריים חמים על ידי עצמו או לזווג בארוחה עם מנות עוף עשיר, שמנת. זה משחררשניהם אל הפה והאף ליצ ' י, עלה כותרת עלה וניחוח תבלינים.