קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

מנגו דבש ועוף מטוגנים עם אגוזי קשיו קלויים

מנגו דבש ועוף מטוגנים עם אגוזי קשיו קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מנגו דבש ועוף לטגן עם אגוזי קשיו קלויים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 980 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אורז, שיני שום, שומשום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו עוף מטוגן ברוטב מנגו, כרובית דבש עם שקדים קלויים, ו ברוקולי עם אגוזי קשיו קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה או שקית פלסטיק sealable מחדש, לערבב יחד 2 כפות של השמן, רוטב סויה, ואת הדבש עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
דבשדבש
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
קערהקערה
2
מוסיפים עוף וזורקים היטב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
3
מניחים במקרר כדי להשרות לפחות 30 דקות ועד 2 שעות.
4
בינתיים, לחמם מחבת גדולה על אש בינונית ולהוסיף אגוזים. טוסט אגוזים, רועד מחבת כמה פעמים, עד נחמד קלוי, על 2 דקות. להפריש להתקרר. (יכול להיות מורכב עד 3 ימים מראש.)
מרכיבים שתצטרך
טוסטטוסט
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
כאשר העוף מוכן, חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים שום ובצל ומבשלים עד רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
7
מוסיפים מיצי עוף ומרינדה ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהעוף מושח על כל הצדדים ומבשלים דרך, כ -6 דקות. מערבבים מנגו וקשיו ומבשלים עד מחומם דרך, על 1 דקה. לטעום ולהתאים תיבול, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
קשיוקשיו
עוף שלםעוף שלם
מנגומנגו
8
מגישים מיד על אורז שומשום.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
אורזאורז
9
מביאים מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
10
מוסיפים אורז ומלח ומערבבים לשלב. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד אורז רך ומים נספגים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
מלחמלח
11
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, כדי לסיים את הבישול, על 5 דקות. מערבבים בשמן ושומשום ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
שמן בישולשמן בישול