מנגו הפוך עוגת זנגביל
מנגו הפוך עוגת זנגביל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. מתאים ל-9 מנות. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תבלין פשטידת דלעת, קמח, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 56 דקות. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת זנגביל-אגס הפוכה, עוגת זנגביל הפוכה אגס, ו אגס זנגביל הפוך עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 8 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול. מסדרים פרוסות מנגו ב 3 שורות במחבת.
מפזרים סוכר חום מעל מנגו.
טפטוף עם 1/4 כוס חמאה מומסת; להפריש.
בקערה בינונית מערבבים יחד סוכר מגורען, ביצה ודבשה עם כף עץ.
שלב קמח הבא 3 מרכיבים; מערבבים לתוך תערובת דבשה.
מוסיפים מים ונותר 1/4 כוס חמאה מומסת; מערבבים היטב.
הבלילה כפית על פרוסות מנגו.
אופים ב 350 במשך 35 עד 40 דקות או עד העוגה מתחילה להתרחק הצדדים של מחבת ומרכז מוגדר. מגניב במחבת על מתלה תיל 15 דקות.
מקציפים שמנת וניל במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף; בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, להכות עד פסגות רכות טופס.
מגישים קצפת ממותקת עם עוגה חמה. אחסן שאריות במקרר.
טיפ: אם מנגו טרי הוא לא בעונה, לבדוק את סעיף התוצרת עבור מנגו פרוס בצנצנת.