קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 13 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

מנגו ופטל בסירופ פרוסקו

מנגו ופטל בסירופ פרוסקו
מנגו ופטל בסירופ פרוסקו עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 299 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-13 דקות. אם יש לך פרוסקו, שמנת כבדה, מנגו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: פטל ומנגו, וודקה, לימונצ'לו וסנגריה פרוסקו עם פטל, ו אפרסקים ופטל לבנים בסירופ שמפניה.

הוראות

1
לסירופ: בסיר בינוני, להביא את הפרוסקו, סוכר, מיץ לימון, גרידת לימון, אניס כוכב, וקינמון מקל לרתיחה, ערבוב מדי פעם, על חום בינוני גבוה, עד הסוכר מומס. להפחית את החום ומבשלים במשך 35 דקות עד התערובת צמצמה בחצי.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
כוכב אניסכוכב אניס
פרוסקו.פרוסקו.
סוכרסוכר
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את מנגו ופטל לסירופ ומאפשרים לתערובת להתקרר במשך 1 1/2 שעות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את הפרי ואת הכף לתוך קערות הגשה. תיפטר ממקל הקינמון ותככב באניס.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
פטלפטל
כוכב אניסכוכב אניס
מנגומנגו
פירותפירות
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
3
יוצקים את הסירופ לתוך קנקן. מקררים את הפרי ואת הסירופ עד מוכן לשרת.;
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות
סירופסירופ
4
קצפת: עבור הקרם: בקערה בינונית, באמצעות מערבל יד חשמלי, להכות את הקרם במהירות גבוהה עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
5
מוסיפים את הסוכר וממשיכים להכות עד השמנת מחזיקה פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
סוכרסוכר
6
מוסיפים את גרידת הלימון ומערבבים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
7
כדי לשרת: לשים מנה של שמנת על גבי הפרי לטפטף כל מנה עם סירופ פרוסקו.
מרכיבים שתצטרך
פרוסקו.פרוסקו.
קרםקרם
פירותפירות
סירופסירופ