מנגו ופטל בסירופ פרוסקו עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 299 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-13 דקות. אם יש לך פרוסקו, שמנת כבדה, מנגו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: פטל ומנגו, וודקה, לימונצ'לו וסנגריה פרוסקו עם פטל, ו אפרסקים ופטל לבנים בסירופ שמפניה.
הוראות
1
לסירופ: בסיר בינוני, להביא את הפרוסקו, סוכר, מיץ לימון, גרידת לימון, אניס כוכב, וקינמון מקל לרתיחה, ערבוב מדי פעם, על חום בינוני גבוה, עד הסוכר מומס. להפחית את החום ומבשלים במשך 35 דקות עד התערובת צמצמה בחצי.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמון
מיץ לימון
גרידת לימון
כוכב אניס
פרוסקו.
סוכר
סירופ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את מנגו ופטל לסירופ ומאפשרים לתערובת להתקרר במשך 1 1/2 שעות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את הפרי ואת הכף לתוך קערות הגשה. תיפטר ממקל הקינמון ותככב באניס.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמון
פטל
כוכב אניס
מנגו
פירות
סירופ
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
קערה
3
יוצקים את הסירופ לתוך קנקן. מקררים את הפרי ואת הסירופ עד מוכן לשרת.;
מרכיבים שתצטרך
פירות
סירופ
4
קצפת: עבור הקרם: בקערה בינונית, באמצעות מערבל יד חשמלי, להכות את הקרם במהירות גבוהה עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
קרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
5
מוסיפים את הסוכר וממשיכים להכות עד השמנת מחזיקה פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
קרם
סוכר
6
מוסיפים את גרידת הלימון ומערבבים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
7
כדי לשרת: לשים מנה של שמנת על גבי הפרי לטפטף כל מנה עם סירופ פרוסקו.