מנגולד שוויצרי או גרטן פיצות לחם צרפתי
המתכון מנגולד שוויצרי או גרטן פיצות לחם צרפתי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 40 דקות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 953 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 56% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם מלח כשר, מנגולד קשת, אגוז מוסקט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 79%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון תרד פטריות ופיצות לחם צרפתי שוויצרי, תרד פטריות ופיצות לחם צרפתי שוויצרי, ו תרד פטריות ופיצות לחם צרפתי שוויצרי.
הוראות
מקמו מתלה באמצע התנור וחממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
הסר את הגבעולים מהמנגולד אך שמור על העלים שלמים.
מוסיפים את המנגולד למים הרותחים (הסיר ייארז בהתחלה) ומבשלים 10 דקות.
מסננים במסננת ורצים מתחת למים קרירים.
מסננים שוב, ואז עוטפים את המנגולד במגבת מטבח וסוחטים כדי להסיר את עודפי המים. קוצצים את המנגולד.
בינתיים מחממים את החמאה בסיר על אש בינונית.
מוסיפים את הקמח ומבשלים, תוך הקצפה, למשך 1 דקה.
טורפים פנימה את החלב ומתבלים במלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט. מבשלים עד שהרוטב סמיך מספיק כדי לצפות את גב הכף. התאימו את התבלינים לפי הטעם. מערבבים 1/3 כוס רסק שום קלוי.
מורחים מחצית המנגולד בתחתית צלחת קדירה בינונית. למעלה עם חצי רוטב שום וחצי גבינה. חזור על השכבות, מסתיים עם הגבינה.
מוציאים את הקדרה מהתנור ומפעילים את הברוילר.
חצוי את הלחם לאורכו, ואז חתוך לשניים לרוחב ליצירת ארבע חתיכות באורך 12 אינץ'. לצלות את הלחם, לחתוך בצד למעלה, עד חרוך, על 1 דקה. מורחים עם רסק השום הקלוי שנותר ומעליהם כל נתח רבע מהמנגולד או גרטן.
חותכים כל פיצה לשניים ומגישים.
ה מנגולד או גרטן לא אפוי יכול מכוסה להיות ומקרר לארוחה מקדימה. מביאים לטמפרטורת החדר ואז אופים לפי ההוראות.
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס מסדרים את השום באשכול על פיסת נייר כסף גדולה ומזלפים 1/4 כוס אבו. עוטפים את השום בנייר כסף כדי ליצור שקיק אטום היטב. צולים עד שהם רכים מאוד, כ-45 דקות.
מניחים להתקרר ואז סוחטים את השום מהקליפות למעבד מזון.
מוסיפים את יתרת 3/4 כוס האוו והדבש ומתבלים במלח ופלפל. פירה עד לקבלת תערובת חלקה, ואז מעבירים לכלי קטן. (לחלופין, ניתן לרסק את משחת השום בעזרת מזלג במקום להשתמש במעבד מזון.)