אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני מתכונים לתיבת המתכונים שלך, מנגולד שוויצרי עם שאלוט פריך עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. אתה מקבל תוספת שמגישה 6. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת דורש חומץ שרי, מנגולד שוויצרי, מלח ופלפל כשר וצלצלי שאלוט. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 63%. מתכונים דומים: מנגולד שוויצרי עם שאלוט, מנגולד שוויצרי מוקפץ עם שאלוט ושקדים, ו עוגות מנגולד שוויצריות פריכות עם תרד מוקרם מסקרפונה.
הוראות
1
בסיר בינוני מחממים 2 כוסות שמן ל 325 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
בקערה זורקים את פרוסות השאלוט עם הקמח. בדוק פרוסת שאלוט כדי להבטיח שהשמן מספיק חם מספיק כדי לטגן את השאלוט. מטגנים אותם בקבוצות קטנות עד להזהבה, מוציאים אותם בעזרת כף מחוררת ומסננים אותם על מגבת נייר. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שאלות
קמח לכל מטרה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
קערה
3
מחממים מחבת גדולה ומוסיפים 1 כף שמן. כשהשמן מתחיל לעשן מוסיפים את גבעולי המנגולד השוויצרים ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהם רכים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
Chard שוויצרי
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מעבירים לקערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מחממים את יתרת השמן ומקפיצים במהירות את העלים עד שהם "נובלים", 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
6
שלב בקערה עם הגבעולים. מערבבים פנימה את שמן הזית וחומץ השרי. למעלה עם שאלוט.