קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מנגל טעים קלח תירס

מנגל טעים קלח תירס
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן ולקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, תירס BBQ טעים עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בתוספת זו יש 231 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -17 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל אמריקאי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . גשו לסופר וקנו חמאה, אורגנו, אבקת צ'ילי ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 22% . הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: תירס בגריל עם חמאת מנגל , תירס מנגל ללא חלב וקלחי תירס מנגל מתוק של מסקיט .

הוראות

1
מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: חבילת תיבול כיכר בשר של שילינג)(מומלץ: חבילת תיבול כיכר בשר של שילינג)
2
בקערה בינונית מערבבים יחד את אבקת הצ'ילי, האורגנו, אבקת הבצל, פלפל הקאיין, אבקת השום, המלח והפלפל. מערבבים פנימה את החמאה הרכה. מרחו את התערובת הזו על כל אוזן תירס, והניחו כל אוזן על פיסת נייר אלומיניום גדולה מספיק כדי לעטוף את התירס. עוטפים כמו בוריטו, וסובב את הקצוות לסגירה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז גדול, קלוף, חתוך וחתוך לחתיכות בגודל ביס1 תפוז גדול, קלוף, חתוך וחתוך לחתיכות בגודל ביס
בשר (ללא עצמות, חזה עוף ללא עור, סטייק חצאית או שרימפס קלוף וחסר עור)בשר (ללא עצמות, חזה עוף ללא עור, סטייק חצאית או שרימפס קלוף וחסר עור)
1 בצל בינוני, חצוי ופרוס לאורך1 בצל בינוני, חצוי ופרוס לאורך
תירס על קלחתירס על קלח
אורגנואורגנו
שקית 16 אונקיות של בייגלה "סנאפס" של SNYDER (ריבועים קטנים)שקית 16 אונקיות של בייגלה "סנאפס" של SNYDER (ריבועים קטנים)
רוזמרין טרי נוסף לא חובהרוזמרין טרי נוסף לא חובה
1 קופסת רסק עגבניות1 קופסת רסק עגבניות
פסטה פפרדלה של 3/4 פאונד (סרטים רחבים, תחליף פטוצ'יני אם לא זמין)פסטה פפרדלה של 3/4 פאונד (סרטים רחבים, תחליף פטוצ'יני אם לא זמין)
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
בשביל זה בשפופרת (קל לאחסן ככהבשביל זה בשפופרת (קל לאחסן ככה
קוקוס פתית, לא חובהקוקוס פתית, לא חובה
3
מניחים תירס עטוף על הגריל שחומם מראש, ומבשלים 20 עד 30 דקות, עד שהוא רך כאשר תוקעים אותו במזלג. הופכים תירס מדי פעם במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 קופסת רסק עגבניות1 קופסת רסק עגבניות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: חבילת תיבול כיכר בשר של שילינג)(מומלץ: חבילת תיבול כיכר בשר של שילינג)