מנדרינה בוואריה
מנדרינה בוואריה עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, ג'לטין, מנדרינות עור חזק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו Tartlets Tangerine-דייט עם קצפת חמאה וקצפת Tangerine Granita, עוגת מזון מנדרינה מלאך עם זיגוג מנדרינה, ו Tangerine Semifreddo (סופלה מנדרינה קפוא) (מתכונים דומים).
הוראות
הסר צד של מחבת springform ו הפוך התחתון, ואז לחבר מחדש את הצד (כדי להפוך את בוואריה קל יותר להסיר). מחבת שמן קלה.
מגררים מספיק גרידה מ 1 מנדרינה כדי למדוד 1 כפית, ואז מנדרינות מיץ. (תצטרך 1 1/4 כוסות מיץ.)
מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס מיץ מנדרינה בקערה קטנה ולתת לעמוד על 5 דקות.
להקציף יחד חלמונים, סוכר, מיץ לימון, ואת מיץ מנדרינה כוס הנותרים בסיר בינוני כבד, ואז לבשל מעל חום בינוני נמוך, לטאטא כל הזמן, עד התערובת פשוט מגיע לרתיחה (לא נותנים לרתיחה).
הסר מהחום, ולאחר מכן לטאטא בתערובת ג ' לטין עד מומס לחלוטין.
מעבירים לקערת מתכת ומקררים באמבט קרח, מערבבים לעתים קרובות, עד שהתערובת התעבה לעקביות של חלבוני ביצה גולמיים.
בינתיים, לנצח קרם עם גרידה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות.
מערבבים שליש שמנת מוקצפת לתוך תערובת חלמון כדי להבהיר, ואז לקפל בשמנת הנותרים בעדינות אבל ביסודיות. כפית למחבת springform וצינה עד שנקבע, לפחות 4 שעות ועד 24.