מנה אחת של שעורה, אורז בר ופילאף עוף
שעורה מנה אחת, אורז בר ועוף Pilaf עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חזה עוף, פלפל טחון, אורז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פילאף שעורה ואורז בר עם זרעי רימון, שעורה Herbed ומנה בצד פילאף ברוקולי, ו עוף / תבשיל אורז בר חם (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/2 כוס מים חמים ופטריות; בואו לעמוד 10 דקות או עד פטריות מכרז. תניח בצד.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף שום; לבשל 30 שניות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים שעורה, אורז ותימין; מבשלים 5 דקות או עד להשחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בתערובת פטריות ומרק. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 40 דקות או עד שעורה מכרז. מערבבים עוף וגבינה; לבשל 5 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים פטרוזיליה, מלח ופלפל.
הערה יין: חזה עוף לא תמיד דורש יין לבן, במיוחד כאשר הוא מלווה פטריות פורצ ' יני ואורז בר.
מגישים יין קל לשתייה, כמו Trapiche Pinot Noir 2005 ($
מארגנטינה. פירות פטל ודובדבן פשוט של יין זה להתחתן היטב עם פורצ ' יני ארצי ואורז אגוזים מבלי להשתלט על הבשר הלבן. - ג ' פרי לינדנמות