דגים Meuniere עם צלפים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %64 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 2713 קלוריות, 184 גרם חלבון ו 175 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. גשו לסופר וקנו צלפים, פלפל, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: דגים Meuniere עם צלפים, סטייק דגים עם זיתים וצלפים, ו דג טג'ין עם עגבניות, צלפים וקינמון.
הוראות
1
עבור הדגים: הגדר תנור ל 200 מעלות, ומניחים צלחת חסינת חום בתנור.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים קמח בתבנית אפייה. פילה דגים יבשים העונה עם מלח ופלפל, להפריש במשך 5 דקות או עד מראה לחות על פני השטח.מעיל דגים עם קמח, לנער את כל עודף, ולהניח בצד על אפייה sheet.In מחבת גדולה (12 אינץ') לא מקל, חום 1 כף שמן על חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מוסיפים 1 כף חמאה ומערבלים כדי לכסות את תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הוסף שני פילה בצד העור למעלה, למחבת, ולהפחית את החום בינוני גבוה. מבשלים את הדג מבלי לעוות אותו, כ 3 דקות, או עד הקצוות אטומים ואת התחתון הוא זהב.בזהירות להעיף את הדג (ייתכן שיהיה עליך שתי מריות לעשות זאת מבלי לשבור אותו), ולהמשיך לבשל עוד שתי דקות או עד פתיתי החלק העבה ביותר כאשר טריז מוכנס.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
חום שנותר 2 כפות חמאה במחבת נירוסטה מעל חום גבוה בינוני עד החמאה נמסה.המשך לבשל, מתערבל המחבת, עד החמאה הוא חום זהוב מריח אגוזים, על 1 - 1 1 1/2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
הסר דגים מהתנור ומפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את מיץ הלימון וצלפים לחמאה השחומה, מערבולת לשלב. לטעום רוטב חמאה, להוסיף מלח או פלפל לפי הטעם. כפית את רוטב החמאה על הדגים, ומגישים מיד.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.