קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות1
ציון בריאות93
מגזין

מנה דג עם צלפים

מנה דג עם צלפים
דגים Meuniere עם צלפים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %64 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 2713 קלוריות, 184 גרם חלבון ו 175 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. גשו לסופר וקנו צלפים, פלפל, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: דגים Meuniere עם צלפים, סטייק דגים עם זיתים וצלפים, ו דג טג'ין עם עגבניות, צלפים וקינמון.

הוראות

1
עבור הדגים: הגדר תנור ל 200 מעלות, ומניחים צלחת חסינת חום בתנור.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים קמח בתבנית אפייה. פילה דגים יבשים העונה עם מלח ופלפל, להפריש במשך 5 דקות או עד מראה לחות על פני השטח.מעיל דגים עם קמח, לנער את כל עודף, ולהניח בצד על אפייה sheet.In מחבת גדולה (12 אינץ') לא מקל, חום 1 כף שמן על חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מוסיפים 1 כף חמאה ומערבלים כדי לכסות את תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הוסף שני פילה בצד העור למעלה, למחבת, ולהפחית את החום בינוני גבוה. מבשלים את הדג מבלי לעוות אותו, כ 3 דקות, או עד הקצוות אטומים ואת התחתון הוא זהב.בזהירות להעיף את הדג (ייתכן שיהיה עליך שתי מריות לעשות זאת מבלי לשבור אותו), ולהמשיך לבשל עוד שתי דקות או עד פתיתי החלק העבה ביותר כאשר טריז מוכנס.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
חום שנותר 2 כפות חמאה במחבת נירוסטה מעל חום גבוה בינוני עד החמאה נמסה.המשך לבשל, מתערבל המחבת, עד החמאה הוא חום זהוב מריח אגוזים, על 1 - 1 1 1/2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
הסר דגים מהתנור ומפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים את מיץ הלימון וצלפים לחמאה השחומה, מערבולת לשלב. לטעום רוטב חמאה, להוסיף מלח או פלפל לפי הטעם. כפית את רוטב החמאה על הדגים, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'צלפים, שטוףצלפים, שטוף23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'צלפים, שטוףצלפים, שטוף4פילהפילה סולית או פילה סנדל, 3/8 אינץ ' עבה, טפיחה יבשפילה סולית או פילה סנדל, 3/8 אינץ ' עבה, טפיחה יבש4פילהפילה סולית או פילה 4 flounder, 3/8 אינץ ' עבה, טפיחה יבשפילה סולית או פילה 4 flounder, 3/8 אינץ ' עבה, טפיחה יבש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה12 כפיות אבקת שוםפטרוזיליה טרייה, קצוצהפטרוזיליה טרייה, קצוצה12 כפיות אבקת שוםפטרוזיליה טרייה, קצוצהפטרוזיליה טרייה, קצוצה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, טרימיץ לימון, טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, טרימיץ לימון, טרי1עבור כל אחד.כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)1עבור כל אחד.לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח, לחתוך 2 חתיכותחמאה ללא מלח, לחתוך 2 חתיכות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח, לחתוך 2 חתיכותחמאה ללא מלח, לחתוך 2 חתיכות43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה לא מלוחה, חתוכה ל 4 חתיכותחמאה לא מלוחה, חתוכה ל 4 חתיכות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.