קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

מנטי (רביולי טורקי עם רוטב יוגורט)

מנטי (רביולי טורקי עם רוטב יוגורט)
מנטי (רביולי טורקי עם רוטב יוגורט) עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-32 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם שום, חמאה, מנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו טורקי מאנטי, כופתאות טורקיות מנטי, ו קציצות מתובל טורקית עם רוטב יוגורט רימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים מלח, נענע ורביולי. מבשלים במשך 3 עד 5 דקות עד רביולי לצוף למעלה, ואז לנקז ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מנטהמנטה
מלחמלח
3
בינתיים, להמס חמאה בסיר קטן על אש נמוכה. מערבבים בפפריקה, וחמים כמו רביולי מבשלים. מערבבים שום לתוך היוגורט.
מרכיבים שתצטרך
פפריקהפפריקה
רביולירביולי
חמאהחמאה
שוםשום
יוגורטיוגורט
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
כדי לשרת, מניחים את רביולי סחוט על מגש הגשה או צלחות בודדות. כף היוגורט על גבי רביולי, ואז מצקת חמאת פפריקה מעל.
מרכיבים שתצטרך
פפריקהפפריקה
רביולירביולי
חמאהחמאה
יוגורטיוגורט
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.