קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

מניקוטי

מניקוטי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את מניקוטי. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 43 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל 669 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פרמיג'אנו-רג' יאנו, מוצרלה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 74%. מתכונים דומים: מניקוטי, מניקוטי, ו מניקוטי.

הוראות

1
הביאו סיר מים גדול לרתיחה. ממליחים את המים ומבשלים את המניקוטי עד ביישן של אל דנטה, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים ומצננים לטיפול.
1
מניחים במעבד מזון את העגבניות המשומרות, השום, הבצל, הסוכר, הבזיליקום, הפטרוזיליה, הטימין, המלח והפלפל לפי הטעם והאוו. מערבבים עד חלקה, ולאחר מכן מניחים את הרוטב בסיר. מערבבים יחד עם רוטב פאסטה או עגבניות ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פאסאטהפאסאטה
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
יוצקים מחצית מהרוטב לתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
1
מערבבים יחד בקערה גדולה את התרד, הריקוטה, חצי הפארם, המלח והפלפל לפי הטעם ומעט אגוז מוסקט. טועמים להתאמת תבלינים לפני הוספת הביצים. לאחר שילוב הביצים, כף את המילוי לשקית אחסון מזון גדולה מפלסטיק וקצץ את הפינה. מקטיפים את המלית למניקוטי ומכניסים לתבנית האפייה. מכסים את הקדרה עם הרוטב הנותר, פארם ומוצרלה. מכסים ומאחסנים לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
מניקוטימניקוטי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים את התנור ל -450 מעלות צלזיוס ואופים עד שחום ומבעבע, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות