קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

מניקוטי

מניקוטי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את מניקוטי. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 43 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל 669 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פרמיג'אנו-רג' יאנו, מוצרלה, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 74%. מתכונים דומים: מניקוטי, מניקוטי, ו מניקוטי.

הוראות

1
הביאו סיר מים גדול לרתיחה. ממליחים את המים ומבשלים את המניקוטי עד ביישן של אל דנטה, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים ומצננים לטיפול.
1
מניחים במעבד מזון את העגבניות המשומרות, השום, הבצל, הסוכר, הבזיליקום, הפטרוזיליה, הטימין, המלח והפלפל לפי הטעם והאוו. מערבבים עד חלקה, ולאחר מכן מניחים את הרוטב בסיר. מערבבים יחד עם רוטב פאסטה או עגבניות ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת14 כוס גבינת רומנו מגוררת
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פאסאטהפאסאטה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
יוצקים מחצית מהרוטב לתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1
מערבבים יחד בקערה גדולה את התרד, הריקוטה, חצי הפארם, המלח והפלפל לפי הטעם ומעט אגוז מוסקט. טועמים להתאמת תבלינים לפני הוספת הביצים. לאחר שילוב הביצים, כף את המילוי לשקית אחסון מזון גדולה מפלסטיק וקצץ את הפינה. מקטיפים את המלית למניקוטי ומכניסים לתבנית האפייה. מכסים את הקדרה עם הרוטב הנותר, פארם ומוצרלה. מכסים ומאחסנים לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
מניקוטימניקוטי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים את התנור ל -450 מעלות צלזיוס ואופים עד שחום ומבעבע, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®