מניקוטי תרד בשרי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו מניקוטי תרד בשרי. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 24 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 394 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 6 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם חמאה, קמח, רוטב ספגטי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הציון הזה מוצק. נסו מניקוטי בשרי, מניקוטי גבינה בשרית, ו מניקוטי ארבע גבינות-מנת פסטה לבבית גבינית ובשרנית מושלמת בכל עת (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים מניקוטי לפי הוראות החבילה. בינתיים ממיסים חמאה בסיר. מערבבים פנימה את הקמח עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים גבינת פרמזן עד להמסה; מניחים בצד.
מסננים מניקוטי; מניחים בצד.
במחבת גדולה מבשלים נקניק על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים את העוף, התרד, הביצים, גבינת המוצרלה ו -3 / 4 כוס רוטב לבן. דברים לתוך פגזים מניקוטי.
מורחים 1/2 כוס רוטב ספגטי בכל אחד משני 13 אינץ ' לא משומנים. איקס 9-אין. אפיית כלים. למעלה עם מניקוטי.
יוצקים את רוטב הספגטי שנותר מעל.
מחממים מחדש את הרוטב הלבן שנותר תוך ערבוב מתמיד.
אופים, חשופים, ב 350 ל 45-50 דקות או עד מדחום מוכנס במילוי קורא 160 ל.