קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות1
מגזין

מעבר לקארי: חצילים יבשים מסאלה מלאים

מעבר לקארי: חצילים יבשים מסאלה מלאים
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, אבקת צ'ילי, אבקת כמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מסעדה בסגנון Kaju קארי / קשיו קארי / Kaju חמאה מסאלה, ביצה מסאלה קארי, ו עוף מסאלה קארי.

הוראות

1
חותכים חצילים לאורך לרבעים, דואגים לא לחתוך את כל הדרך. הגבעול עדיין צריך להחזיק את כל הירקות יחד. בקערת ערבוב קטנה, לשלב אבקת צ ' ילי אדומה, אבקת כורכום, אבקת כמון, אבקת amchoor (אבקת מנגו מיובש), ושמן 1 כף לתוך משחה. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כמון טחוןכמון טחון
AmchoorAmchoor
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
בעדינות לפתוח כל חצילים, כף 1/4 עד 1/2 כפית של הדבק (בהתאם לגודל של החצילים) לתוך כל אחד ולהפיץ עם האצבעות שלך עד שזה בעדינות מעילים את החלק הפנימי.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
חום שנותר שמן בסיר תחתית כבד גדול על חום גבוה עד מנצנץ. בזהירות להחליק חצילים לתוך שמן. זוז אחורה בזמן שאתה עושה את זה. חכה 20 שניות עד צד אחד מטוגן קלות. בעדינות להפוך כל חציל מעל לטגן קלות את הצד השני. חכה 20 שניות. הפעל חום עד בינוני לכסות. אפשר לבשל עד למכרז לחלוטין, על 12 דקות בסך הכל, פתיחה פעם אחת כדי להפוך חצילים מעל.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
הסר מהחום, לנקז עודפי שמן על מגבת נייר, ואת העונה עם מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
מגישים חם עם רוטיס (לחם הודי) או עם אורז לבן ומרק דאאל (מרק עדשים).
מרכיבים שתצטרך
מרק עדשיםמרק עדשים
אורז לבןאורז לבן
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Nigl Freiheit Gruner Veltliner. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 של 2018אף מקסים, ניחוחות של תפוחים צהובים, אופי פירותי עדין, מעט צמיג, חומציות חיה ומשולבת יפה, יורד היטב, גוונים מינרליים פיקנטיים מתובלים בגימור.