קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות1
מגזין

מעבר לקארי: חצילים יבשים מסאלה מלאים

מעבר לקארי: חצילים יבשים מסאלה מלאים
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, אבקת צ'ילי, אבקת כמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מסעדה בסגנון Kaju קארי / קשיו קארי / Kaju חמאה מסאלה, ביצה מסאלה קארי, ו עוף מסאלה קארי.

הוראות

1
חותכים חצילים לאורך לרבעים, דואגים לא לחתוך את כל הדרך. הגבעול עדיין צריך להחזיק את כל הירקות יחד. בקערת ערבוב קטנה, לשלב אבקת צ ' ילי אדומה, אבקת כורכום, אבקת כמון, אבקת amchoor (אבקת מנגו מיובש), ושמן 1 כף לתוך משחה. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כמון טחוןכמון טחון
AmchoorAmchoor
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
בעדינות לפתוח כל חצילים, כף 1/4 עד 1/2 כפית של הדבק (בהתאם לגודל של החצילים) לתוך כל אחד ולהפיץ עם האצבעות שלך עד שזה בעדינות מעילים את החלק הפנימי.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
3
חום שנותר שמן בסיר תחתית כבד גדול על חום גבוה עד מנצנץ. בזהירות להחליק חצילים לתוך שמן. זוז אחורה בזמן שאתה עושה את זה. חכה 20 שניות עד צד אחד מטוגן קלות. בעדינות להפוך כל חציל מעל לטגן קלות את הצד השני. חכה 20 שניות. הפעל חום עד בינוני לכסות. אפשר לבשל עד למכרז לחלוטין, על 12 דקות בסך הכל, פתיחה פעם אחת כדי להפוך חצילים מעל.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הסר מהחום, לנקז עודפי שמן על מגבת נייר, ואת העונה עם מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
מגישים חם עם רוטיס (לחם הודי) או עם אורז לבן ומרק דאאל (מרק עדשים).
מרכיבים שתצטרך
מרק עדשיםמרק עדשים
אורז לבןאורז לבן
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Nigl Freiheit Gruner Veltliner. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 של 2018אף מקסים, ניחוחות של תפוחים צהובים, אופי פירותי עדין, מעט צמיג, חומציות חיה ומשולבת יפה, יורד היטב, גוונים מינרליים פיקנטיים מתובלים בגימור.