מעיים מזויפים ברוטב עגבניות: טריפה פינטה אל פומודורו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל מעיים מזויפים ברוטב עגבניות: טריפה פינטן אל Pomodoro. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו פקורינו, אורגנו, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו Trippan alla Romana (מעיים מטוגנים עם עגבניות, עשבי תיבול, פרמזן), Trippan alla romana (Tripe בסגנון רומי), ו בסגנון רומי Tripe Tripppan alla Romana (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את האורגנו. במחבת nonstick, לבשל 1 כף של החמאה עד שהוא קצף ושוכך.
יוצקים 1/4 של תערובת הביצה לתוך המחבת ומבשלים עד שהוא התגבש והוא החליק בקלות מהמחבת, על 2 דקות. חזור על הליך זה 3 פעמים עם שאר תערובת חמאה וביצה, הגדרת כל חביתה בצד כדי להתקרר.
כאשר החביתה הם מגניבים, לחתוך כל אחד לרצועות עבות 1/4 אינץ'.
בסיר בינוני, כבד תחתית, לשלב את רוטב עגבניות ואת chilis ולהביא לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה.
מוסיפים את רצועות הביצה ומבשלים במשך 10 דקות. למעלה עם פקורינו מגורד ומגישים.
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיף את הבצל ושום, ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את הקורנית והגזר, ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.