קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות48
ציון בריאות0
מגזין

מערבולות שוקולד

מערבולות שוקולד
מערבולות שוקולד דורש סביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מתאבן זה יש 82 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 48 מנות. . אם יש לכם תמצית vanillan, שבבי שוקולד למחצה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מערבולות שוקולד אגוז, אופים & מערבולות שוקולד פרוסה, ו פונדו חמאת בוטנים עם מערבולות שוקולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה, סוכר חום, וסוכר לבן עד חלקה. מקציפים בגבינת שמנת, ביצה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
סוכר חוםסוכר חום
סוכר מגורעןסוכר מגורען
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; מערבבים לתוך תערובת מוקרם כדי ליצור בצק רך. מקפלים את השוקולד המומס עד הבצק הוא פשוט marbled. אל תערבבי יותר מדי. זרוק בצק על ידי ערימות כפיות על גבי סדינים עוגיות ungreased. עוגיות צריך להיות בערך 2 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
שוקולדשוקולד
עוגיותעוגיות
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים במשך 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הקצוות הם חום זהוב בהיר. מגניב לחלוטין לפני אחסון.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור