סלט הברוקולי של אליסון
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם בצל, ברוקולי, גרעיני חמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: קרפצ'יו ברוקולי עם סלט גבעול ברוקולי, סלט ברוקולי תוצרת בית-סלט קל וטעים שאינו דורש בישול, ו אבל אני לא אוכל ברוקולי, סלט ברוקולי.
הוראות
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
בקערה בינונית, לשלב את הברוקולי, בצל וצימוקים. בקערה קטנה, להקציף יחד את החומץ, סוכר ומיונז.
יוצקים מעל תערובת ברוקולי, וזורקים עד מעורבב היטב. להכניס למקרר לפחות שעתיים.
לפני ההגשה, לזרוק סלט עם בייקון מתפורר גרעיני חמניות.