קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות27
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט הברוקולי של אליסון

סלט הברוקולי של אליסון
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם בצל, ברוקולי, גרעיני חמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: קרפצ'יו ברוקולי עם סלט גבעול ברוקולי, סלט ברוקולי תוצרת בית-סלט קל וטעים שאינו דורש בישול, ו אבל אני לא אוכל ברוקולי, סלט ברוקולי.

הוראות

1
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
3
בקערה בינונית, לשלב את הברוקולי, בצל וצימוקים. בקערה קטנה, להקציף יחד את החומץ, סוכר ומיונז.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
ברוקוליברוקולי
צימוקיםצימוקים
חומץחומץ
בצלבצל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
יוצקים מעל תערובת ברוקולי, וזורקים עד מעורבב היטב. להכניס למקרר לפחות שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
5
לפני ההגשה, לזרוק סלט עם בייקון מתפורר גרעיני חמניות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות