מאפינס אנגלי
זמן הכנת המתכון כ 57 דקות. , וזה לא כל כך סופר. נסו מאפינס אנגלי, מאפינס אנגלי, ו מאפינס אנגלי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה לשלב את אבקת חלב, 1 כף סוכר, 1/2 כפית מלח, קיצור, ומים חמים, מערבבים עד הסוכר והמלח מומסים.
בואו מגניב. בקערה נפרדת לשלב את השמרים ו 1/8 כפית סוכר ב 1/3 כוס מים חמים ומנוחה עד שמרים מומס.
להוסיף את זה לתערובת חלב יבש.
מוסיפים את הקמח המנופה ומכים ביסודיות עם כף עץ. מכסים את הקערה ולתת לו לנוח במקום חם במשך 30 דקות.
מחממים את המחבת ל-300 מעלות.
מוסיפים את 1/2 הנותרים כפית מלח לתערובת ולהכות ביסודיות.
מניחים טבעות מתכת על המחבת ואת המעיל בקלילות עם ספריי ירקות. באמצעות # 20 גלידה סקופ, מקום 2 כפות לתוך כל טבעת לכסות עם מכסה סיר או גיליון עוגיות לבשל במשך 5 עד 6 דקות.
הסר את המכסה ולהפוך טבעות באמצעות מלקחיים. מכסים עם המכסה ומבשלים עוד 5 עד 6 דקות או עד חום זהוב.
מניחים על מדף קירור, להסיר טבעות מגניב. נתחלק במזלג ונגיש.