מערבולת פרלין בטטה
אם יש לך בערך 55 דקות לבלות במטבח, סחרור פרלין בטטה עשוי להיות מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו יוצא מן הכלל שכדאי לנסות. תמורת 90 סנט למנה, תקבלו תוספת שמגישה 6. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-18 גרם שומן. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אגוזי פקאן, בטטה, תמצית וניל וקצפת כבדה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 35%. הציון הזה לא כל כך מדהים. פשטידת פרלינה בטטה, פשטידת פרלינה בטטה ותבשיל בטטה עם ציפוי פרלינה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים בטטות בסיר גדול ומכסים במים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 10-15 דקות או עד לריכוך.
מסננים תפוחי אדמה ומניחים בקערה גדולה; מועכים עד לקבלת מרקם חלק. מקציפים פנימה את השמנת, הביצים, הסוכר החום, הווניל, הקינמון והג'ינג'ר; לקפל פנימה אגוזי פקאן.
מעבירים ל-8 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
שלב את מרכיבי הרוטב; כפית על תערובת תפוחי אדמה.
חותכים בעזרת סכין כדי לסחרור את הרוטב.
אופים, ללא כיסוי, ב-325 מעלות למשך 30-40 דקות או עד שמדחום מצביע על 160 מעלות.