מפולת בוץ משודרגת
מפולת בוץ משודרגת עשויה להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 41 אוהדים. אם יש לכם רום זקן, ביצה מאוד, סוכר דמררה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. נסו חגב משודרג, קוסמופוליטן משודרג, ו סלט אסייתי משודרג (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פולי קפה לתוך צנצנת זכוכית resealable ויוצקים Antica Carpano מעל הפולים. לאטום את המיכל להחדיר במשך 30 דקות (בטמפרטורת החדר). טעם לאחר 30 דקות, להחדיר עד 5 1/2 שעות יותר אם טעם חזק יותר הוא הרצוי, בדיקה מעת לעת עבור טעם. אין להחדיר במשך יותר מ 6 שעות.
מערבבים קוניאק, רום, 3/4 אונקיה קפה חדור קרפאנו Antica, קרם דה קקאו, שמנת, סוכר, ביטר, וביצה בשייקר קוקטייל. שייק יבש (ללא קרח) במשך 15 שניות כדי לתחליב.
תוסיפי קרח לשייקר הקוקטיילים. לנער במשך 15 שניות עד מקורר היטב. מסננים לתוך כוס גבוהה מלאה קרח.
מקשטים עם שבבי שוקולד אם תרצה.