מצה בריי
מצה ברי דורש בערך 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 400 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-468 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו מצות, ביצים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: מצה בריי מוארת aka מצה מטוגנת, מצה בריי, ו מצה בריי.
הוראות
Caramelize בצל: עבור המצות המלוחה brei, תצטרך caramelize הבצל הראשון.
חום 2 כפות של שומן עוף או שמן במחבת sauté בעדינות לבשל את הבצל עד רך וקרמל.
תן להם לבשל בחום בינוני במשך כמה דקות, ואז מפזרים קצת מלח וקצת סוכר עליהם. כסה את המחבת והפוך את החום לנמוך. מערבבים מדי פעם. זה צריך לקחת 15-20 דקות.
הסר מהמחבת ולהניח בצד. מחק את המחבת במגבת נייר.
לרכך את המצות: לרכך את המצות קצת על ידי הפעלת אותם מתחת למים קרים במשך דקה בערך. ככל שתרטיב אותם יותר, הם יהיו רכים יותר, זו הבחירה שלך.
לשבור את המצות ומערבבים עם ביצים מכות בצל מקורמל: להכות את הביצים עם קצת מלח ופלפל שחור בקערה גדולה. לשבור את המצות לחתיכות של כ 1/2 עד 1 אינץ ' לתוך הקערה עם הביצים. מערבבים את הבצל המקורמל ומערבבים היטב.
מחממים את 2 כפות הנותרים של שומן עוף במחבת sauté על חום בינוני גבוה.
תן את החום הזה עד דקה או שתיים, ואז לשפוך את תערובת מצות ביצה. מבשלים את זה, מזיזים את זה כל הזמן, עד שהביצים בקושי מוגדרות — אתה רוצה שהן יהיו קצת נוזליות. זה אמור לקחת בערך 90 שניות.
מגישים מיד, מעוטר פטרוזיליה או עירית.
מקציפים את הביצים, 2 כפות חלב, מלח, סוכר ומי פרחים כתומים (אם משתמשים) בקערה גדולה.
למחוץ מצות ולספוג בחלב:בקערה אחרת, למחוץ את המצות לתוך 1/2 עד 1 חתיכות.
מוסיפים את כוס החלב ומערבבים היטב.
תן לזה לעמוד לפחות 30 שניות - ככל שהמצות יושבות יותר בחלב, כך הוא יהפוך רך יותר. אני אוהב לתת לו לעמוד 2 דקות.
מערבבים מצות ספוג עם ביצים: כאשר אתה מוכן, להעביר את המצות ספוג מקערת החלב לתוך הקערה עם הביצים.
מחממים את החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
תן לו להתחמם במשך דקה או שתיים לפני הוספת תערובת מצות ביצה. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הביצים רק להגדיר בקושי, על 90 שניות.
מגישים עם סוכר קינמון, רוטב תפוחים או משהו אחר מתוק; ריבות ושימורים הם בחירה טובה.