מק'נ צ'יז עם בייקון וגבינה
Mac 'N Cheese עם בייקון וגבינה לוקח בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -32 גרם חלבון , 40 גרם שומן ובסך הכל 706 קלוריות . מתאים ל-8 מנות. תמורת $1.5 למנה , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם שיני שום, קמח, פטרוזיליה שטוחה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 67 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 85% . הציון הזה מעולה. נסו צ'ילה ירוקה חריפה, בייקון מעושן, 3 גבינות מגודלות מק וגבינה , צ'ילה ירוקה מתובלת, בייקון מעושן, 3 גבינות מגודל מק וגבינה , וגבינה בגריל מק וגבינה עם בייקון בשתי דרכים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מביאים סיר עם מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את המקרונים ומבשלים 8 עד 9 דקות, עד לדרגת אל-דנטה.
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
בסיר קטן מחממים את החלב עם ענפי הטימין ו-2 שיני שום. ממיסים את החמאה במחבת גדולה ועמוקה על אש בינונית-גבוהה.
טורפים פנימה את הקמח ומבשלים כדקה אחת, תוך כדי ערבוב מתמיד, כדי למנוע היווצרות גושים. מסננים את המוצקים מהחלב וטורפים אותו לתוך תערובת החמאה והקמח. ממשיכים להקציף במרץ, ומבשלים עד שהתערובת נעימה וחלקה. מערבבים פנימה את 4 כוסות הגבינה וממשיכים לבשל ומערבבים להמסת הגבינה. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את המקרוני המבושלים ואת הפטרוזיליה ומקפלים הכל פנימה כדי לצפות את המקרוני בתערובת הגבינה.
מגרדים לתבנית אפייה של 3 ליטר ומפזרים את 1 1/2 כוסות הגבינה הנותרות.
אופים במשך 30 דקות, או עד שהם חמים ומבעבעים.
בזמן שזה אופה, מחממים מחבת.
מוסיפים את הבייקון, טוחנים את השומן ומבשלים עד שהוא פריך.
מוסיפים בצל, שום ועלי טימין ומבשלים כ-5 דקות לריכוך הבצל. מתבלים במלח ופלפל.
להגשה, פזרו את תערובת הבייקון על המק והגבינה. השתמש בכף גדולה כדי לגרוף מנות, וודא שאתה מקבל חלק מתערובת הבייקון המעושנת על כל כף.