מק דדי מקרוני וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל Mac אבא מק וגבינה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 726 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 94 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. אם יש לכם קמח, גבינת ג'ק פלפל, פסטה פנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי לחם panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך תפוח קרמל כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו כוסות מק וגבינה דרום מערב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מניחים בצלצלי שום בכיס רדיד אלומיניום קטן טפטוף עם שמן זית. צלוי 20 עד 30 דקות או עד מכרז.
הסר מנייר כסף וקוצצים. במחבת גדולה, לחמם שומן בייקון שמורות על חום בינוני.
מוסיפים שאלוט קלוי ושום וקמח במשך 1 דקה.
מוסיפים קמח ומערבבים במשך 1 דקה.
להקציף בשמנת כבדה וקורנית. צמצם בשליש. מערבבים בגבינות עד מומס, שמנת ועבה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
הסר מהחום ומערבבים בעדינות פסטה.
מניחים בצלחת תבשיל 9x13. בקערה קטנה, מערבבים יחד בייקון קצוץ, פירורי לחם, חמאה ופטרוזיליה. למעלה מק N גבינה עם תערובת Panko ואופים שנחשפו באותו חום עד מבעבע קלות השחמה על גבי, 20 עד 25 דקות.