מק וגבינה אפויים
מק וגבינה אפויים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלכם. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון זה מ טעם הבית דורש תהליך גבינה, חלב, מלח ואגוז מוסקט טחון. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 37%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מק אנד צ'יז אפוי קל יותר המכונה מק אנד צ' יז צמחוני מוסתר, פנקו דלעת קרושה וגבינת עיזים מק וגבינה אפויים, ו מק וגבינה אפויים.
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בסיר גדול ממיסים חמאה; מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים חלב בהדרגה; מערבבים פנימה את המלח, הפלפל, החרדל, רוטב ווסטרשייר ואגוז המוסקט. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה. מערבבים פנימה גבינות עד להמסה.
מסננים פסטה; מערבבים פנימה רוטב גבינה.
העברה ל-2 קו-טי לא משומנת. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 כוס למשך 20-25 דקות או עד מבעבע.
יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc
מקרוני וגבינה בתפריט? נסה להתאים עם למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם יש לך מצב רוח לאדום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא אלפרדו ברטולני דולצ ' ה פיורה למברוסקו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![אלפרדו ברטולני דולצ ' ה פיור למברוסקו]()
אלפרדו ברטולני דולצ ' ה פיור למברוסקו
למברוסקו מתוק עם צבע אדום אודם, ענביו מעניקים ליין זה ריחות צמחיים וריבה יחד עם רכות ועושר טעם ייחודי. מתיקות, חומציות וטעם מאוזנים בהרמוניה כדי להפוך את היין הזה נעים.