מקלות דגים אפויים ברוטב טרטר
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם פטרוזיליה, שמיר, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. מתכונים דומים: מקלות דגים אפויים פריכים עם רוטב טרטר, מקלות דגים אפויים בפירורי לחם עם רוטב טרטר, ו מקלות דגים אפויים פריכים עם רוטב טרטר תוצרת בית.
הוראות
מקלות דגים: מחממים תנור ל 450 מעלות.
מברשת שמן קנולה על גיליון אפייה rimmed ולהניח בצד.לפצח ביצה (ים) לתוך צלחת רדודה להכות קלות (להתחיל עם ביצה אחת לפצח אחרת אם נגמר לך). בצלחת רדודה נפרדת משלבים קמח, מלח מתובל, פלפל ופפריקה. בצלחת רדודה יותר לשלב פנקו ופירורי לחם.
חותכים דגים למקלות על 3-4 אינץ 'ארוך ו 1/2-1 אינץ' גבוה.עבודה עם כמה חתיכות של דגים בזמן, dredge הראשון בקמח ולאחר מכן לנער את עודף. ואז לטבול כל חתיכה בביצה המוכה, ולבסוף תערובת פירורי הלחם. ודא שכל הצדדים מכוסים היטב בפירורי לחם ולאחר מכן מניחים דגים על תבנית האפייה.כאשר כל החלקים על תבנית אפייה, מניחים בתנור ומבשלים כ -10 דקות. מגניב במשך כמה דקות ולאחר מכן לשרת עם רוטב טרטר לטבילה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.