מקלות הדגים של "קנל האוס"
מקלות הדגים של "קנל האוס" עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 467 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו קמח, פילה בקלה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: "ראגו" רציני בבישול ביתי., עדשים לבית התעלה, ו עדשים לבית התעלה.
הוראות
דופק את panko במעבד מזון עד פירור הוא בסדר למדי, ולאחר מכן להעביר אותו צלחת רחבה.
שים את הקמח בצלחת רחבה אחרת. לנצח את הביצים בצלחת רחבה שלישית. תניח בצד.
חותכים את הדגים לשומן, מקלות עבים באופן שווה על 3/4 אינץ 'עבה על ידי 3 אינץ' ארוך. מתבלים אותם במלח ופלפל. לדלות את הדגים, חתיכה אחת בכל פעם, ראשון בקמח, אז בביצים, אז בפנקו. אם אתה רוצה, להגדיר את מקלות הדגים על מתלה חוט לנוח כמו שאתה לחם אותם, עד שעה לפני טיגון אותם.
הוסף מספיק שמן למחבת ברזל יצוק גדול כדי להגיע לעומק של 1-2 אינץ'.
מחממים את השמן על חום בינוני עד שהוא חם אבל לא מעשן, באופן אידיאלי לטמפרטורה של 177° (השתמש מדחום ממתקים כדי לבדוק את הטמפרטורה).
עבודה בקבוצות כדי למנוע צפיפות המחבת, מטגנים את מקלות הדגים בשמן החם עד חום זהוב בכל רחבי, 5-6 דקות.
מעבירים את מקלות הדגים עם מלקחי מתכת או מרית מחוררת למתלה תיל להגדיר על מגבות נייר כדי לנקז. מתבלים במלח בעודם חמים.
מגישים עם טריזי לימון ו/או רוטב טרטר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.