מקלות התירס הדרומיים של הלחם המהיר
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר מגורען, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מקלות תירס דרומיים, לחמים מהירים ולחמניות, ו לחם מהיר ' Bottoms-Up קינמון - קרמל Pinwheels (מתכונים דומים).
הוראות
מקם מתלה באמצע התנור מחממים עד 425ºF. הכינו מחבת מקל תירס במשקל כבד עם 7 פתחים.
במחבת קטנה, להמיס את החמאה עם 1 כפית שמן. השתמש במברשת מאפה כדי להבריש את פתחי המחבת בנדיבות עם תערובת חמאה ושמן.
מחממים את המחבת בתנור במשך 5 דקות בזמן שאתה מערבב את הבלילה.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, קמח תירס, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים את חלב החמאה, הביצה, ואת השמן 1 כף הנותרים ולהשתמש בכפית גדולה כדי לעורר את הבלילה לאט רק כדי לשלב את החומרים. אתה תראה כמה גושים קטנים; זה בסדר.
הסר את המחבת מהתנור ואת הכף על 2 כפות של הבלילה לתוך כל פתח. החובט ימלא עד השוליים.
אופים עד צמרות משחימים קלות וקיסם שיניים מוכנס במרכז מקל תירס יוצא נקי, על 15 דקות. תחתית מקלות התירס תהיה השחמה.
תן מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 5 דקות. השתמש סכין קטנה, חדה ואת האצבעות כדי לשחרר את הקצוות של המקלות בזהירות להסיר את המקלות מן המחבת אל המתלה. אל תהפוך את המחבת כדי לשחרר את מקלות התירס כי זה יכול להכביד עליהם ועלול לשבור אותם.
מקלות התירס יכולים להיות אפויים יום קדימה, מכוסים, והשאיר בטמפרטורת החדר. כדי לשרת, מחממים את התנור ל 275ºF ומחממים את המקלות, חשופים, עד חם, כ 10 דקות.