מקלות לחם עטופים בבייקון
צאו לחנות והרימו רצועות בייקון, אבקת שום, מקלות לחם ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 12%, וזה די רע. מקלות לחם עטופים בבייקון, מתאבן מקלות לחם עטוף בייקון, ו קממבר אפוי עם מקלות לחם עטופים בבייקון דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
עוטפים רצועת בייקון סביב כל מקל לחם; מניחים על ניירות אפייה.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 15-20 דקות או עד להזהבה.
בקערה רדודה שלבו גבינה ואבקת שום.
מגלגלים מקלות לחם חמים בתערובת גבינה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
מקלות לחם בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות רופינו פרוסקו עשוי מענבים אורגניים. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
רופינו פרוסקו עשוי מענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים של ויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.