מקלות עוף עם לימון ושום
אם יש לכם עוף מקלות עוף, פטרוזיליה, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו שום לימון עוף ומקלות תיפוף, שום לימון אפוי עוף ומקלות תיפוף, ו עוף צלוי עשבי תיבול עם לימון ושום (מתכונים דומים).
הוראות
קו רדוד אפייה מחבת עם רדיד; בנדיבות לרסס לרסס עם ספריי בישול. בקערה קטנה, מערבבים שום, כמון ומיץ לימון.
מניחים עוף בשקית פלסטיק גדולה לאחסון מזון.
מוסיפים בתערובת מיץ לימון; לנער באופן שווה מעיל עוף.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות כדי להשרות.
מניחים עוף בתבנית אפייה. אם תרצה, לחתוך 1 של לימונים לתוך 8 פלחי ומקום בין עוף במחבת עבור לחות וארומה נוספת במהלך האפייה. מכסים את המחבת בנייר כסף.
אופים 1 שעה. אם אפייה עם העור על העוף, להסיר רדיד לאחר אפייה 1 שעה צלייה 2 עד 5 דקות או עד שום או העליון של העור הופך חום זהוב.
בינתיים, לחתוך הנותרים 2 לימונים לתוך 8 פרוסות כל אחד.
לפני ההגשה, מפזרים עוף עם פטרוזיליה.
מגישים כל עוף רגל עוף עם פרוסת לימון 1.