מקלות שעועית צלויים ברוטב סויה, זנגביל ודבש
מקלות שעועית צלויים ברוטב סויה, ג'ינג'ר, ודבש נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 44 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 45 אוהדים. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר, פתיתי פלפל צ' ילי, אדמה מחוספסת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מקלות שעועית רתחה עם רסק שעועית צ'ילי, קבב סטייק סויה דבש עם רוטב לימון כוסברה, ו דבש ג'ינג'ר צלוי אשכולית.
הוראות
מערבבים רוטב סויה, דבש, פלפל, ג ' ינג ' ר, פתיתי פלפל בקערה בינונית ומניחים בצד.
מניחים את מקלות השעועית המיובשת בסיר ומכסים במים. מבשלים עד מכרז, כ -10 דקות.
כאשר אתה מוכן לשרת, ללטף את מקל השעועית יבש לחתוך למקטעים 2 אינץ'.
מניחים אותם על תבנית אפייה או מחבת מרופדת בנייר כסף.
מברישים את הזיגוג על מקלות השעועית.
מניחים אותם תחת המטאטא ומבשלים עד צמרות הם קצת פריך, 3 עד 5 דקות. בדוק ברגע האחרון כדי למנוע חריכה.