ניתן להכין את מקלות התוף במתכון בערך 2 שעות ו 5 דקות. למנה העיקרית הזו יש 638 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. 46 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מקלות תוף עוף, אבקת שום, כמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 66%. ציון זה הוא מוצק. מקלות תופים, ברי אנ קרוט, ו קרוט סאבויארד דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
בקערה קטנה, לשלב את התבלינים ומערבבים היטב. משפשפים את העוף בצורה אחידה בתערובת התבלינים ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
תבלינים
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קערה
4
מכניסים לתנור ומבשלים 1 שעה ו -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
הסר להתקרר.
6
בזמן שהעוף מתקרר, פרשו את הפילו, ערמו את השכבות כך שהקצוות מיושרים, וחתכו לרצועות ברוחב 6 אינץ ' לאורך הבצק. מכסים במגבת לחה עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
בצק
7
לאחר שהעוף קריר מספיק לטיפול, יוצרים חריץ קטן ברגל ומוסיפים כ -1 עד 2 כפיות מהחרדל. עבודה עם גיליון 1 של פילו בכל פעם, מברשת קלות עם חמאה, הדף עם גיליון אחר, מברשת קלות עם חמאה שוב. חזור על כך שיש 3 עד 4 שכבות של פילו מוערמות באופן שווה זו על גבי זו.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
חרדל
חמאה
8
גלגל רגל 1 בתוך הפילו המוערם והמוברש והשאיר את קצה העצם של מקל התוף חשוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
עצם
גלול
9
מברישים קלות בחמאה וחוזרים על הפעולה עם פילו ומקלות תוף שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
חמאה
10
מחזירים לתנור ואופים עד להזהבה ופריכה, 20 עד 30 דקות.