פרוסות מופולטה
גשו לסופר וקנו בזיליקום פסטו, לבבות ארטישוק מושרים, סלמי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו פרוסות Muffuletta, מטבל Muffuletta, ו Muffuletta (מתכונים דומים).
הוראות
הסר חלק מלחם רך ממרכז המחצית העליונה של באגט לעשות באר ארוכה וצרה. אם תרצה, לחתוך על 1/2 אינץ ' של קצוות מחודדים של באגט.
בקערה קטנה, מערבבים גבינת שמנת ממרח וארטישוקים. בנדיבות להפיץ תערובת ארוכה, צר היטב במחצית העליונה של באגט.
מורחים פסטו על תערובת גבינת שמנת.
מניחים רצועות פלפל קלוי על החלק התחתון של באגט. מקפלים פרוסות סלאמי לשניים; שכבה באלכסון על פלפלים, חופפים פרוסות מעט.
מניחים חצי העליון של בגט, פסטו בצד למטה, מעל סלמי; הקש חצאים יחד היטב. זיתים חוט על קיסמים או מרים קוקטייל; להכניס קיסמים דרך כל השכבות במרווחים של 1 אינץ'.
חותכים בין קיסמים ל -18 פרוסות.