קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

מקלות תיפוף עם ביסקוויטים וריבת עגבניות

מקלות תיפוף עם ביסקוויטים וריבת עגבניות
מקלות תיפוף עם ביסקוויטים וריבת עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 727 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, קמח, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו ריבת עגבניות מתובלת ומתוקה, צרור קטן שרי עגבניות ריבה, ו שום קרוסטיני עם ברי וריבת עגבניות מתובלת ומתוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את העגבניות, הסוכר, זרזי קורנית, 1 כוס מים, 1/2 כפית מלח, ופלפל לטעום בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד עבה, כ -30 דקות. בינתיים, לערבב חצי מיץ לימון, טימין קצוץ, חרדל ורוטב ווסטרשייר בקערה גדולה. מתבלים את הקמח במלח ופלפל בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה. לתבל את מקלות התיפוף במלח ופלפל. לטבול בתערובת החרדל, ואז לדלות בקמח המנוסה. ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים את מקלות התיפוף, מסתובבים, עד הזהב מכל הצדדים, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
מקלות עוףמקלות עוף
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מעבירים את המחבת לתנור; אופים עד שהעוף מוזהב ומדחום מוכנס למרכז רושם 155 מעלות F, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את מיץ הלימון שנותר לריבת העגבניות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ריבהריבה
6
מגישים את מקלות התיפוף עם ריבה וביסקוויטים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
ריבהריבה
7
צילום אנטוניס אכילאוס