מקלות תיפוף עם ביסקוויטים וריבת עגבניות
מקלות תיפוף עם ביסקוויטים וריבת עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 727 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, קמח, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו ריבת עגבניות מתובלת ומתוקה, צרור קטן שרי עגבניות ריבה, ו שום קרוסטיני עם ברי וריבת עגבניות מתובלת ומתוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
שים את העגבניות, הסוכר, זרזי קורנית, 1 כוס מים, 1/2 כפית מלח, ופלפל לטעום בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד עבה, כ -30 דקות. בינתיים, לערבב חצי מיץ לימון, טימין קצוץ, חרדל ורוטב ווסטרשייר בקערה גדולה. מתבלים את הקמח במלח ופלפל בקערה אחרת.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה. לתבל את מקלות התיפוף במלח ופלפל. לטבול בתערובת החרדל, ואז לדלות בקמח המנוסה. ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים את מקלות התיפוף, מסתובבים, עד הזהב מכל הצדדים, על 6 דקות.
מעבירים את המחבת לתנור; אופים עד שהעוף מוזהב ומדחום מוכנס למרכז רושם 155 מעלות F, כ -15 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון שנותר לריבת העגבניות ומתבלים במלח ופלפל.
מגישים את מקלות התיפוף עם ריבה וביסקוויטים.